vacature Bouwkundig BIM modelleur

Wie zoeken we?
We zoeken per direct een enthousiaste bouwkundig tekenaar met ambities als BIM modelleur. Wil je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een geweldig en enthousiast team? Solliciteer dan op deze baan!

Bedrijf
Te Kiefte Architecten is een alert en dynamisch architectenbureau met 3 disciplines onder één dak: architectuur, bouwmanagement en tuin- en landschapsinrichting. Wij werken in geheel Nederland en voeren voor onze opdrachtgevers een breed scala aan opdrachten uit. Van kleinschalige eenvoudige tot grootschalige complexe projecten. Te Kiefte heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van Total Engineering, is lid van de BNA en NVTL en is NEN-EN ISO 9001 gecertificeerd. Het werkt haar plannen, vanaf het concept tot en met de technische uitwerking, uit volgens dit kwaliteitssysteem.

Functie
Je bent iemand met een gedegen bouwkundige achtergrond en hebt affiniteit met 3D tekentechniek. Je werkt zelfstandig projecten uit en coördineert deze intern met architect, landschapsontwerper, projectleider en overige deskundigen. Bovendien onderhoudt je contact met externe adviseurs (constructeur, EW adviseur e.d.), aannemers en overheid. Je vindt het prettig om samen te werken en denkt graag oplossingsgericht mee in het bouwproces.

Functie eisen
– bouwkundige opleiding op HBO niveau met een goed ruimtelijk inzicht
– ervaring in Revit en een brede kennis in het werken in een 3D model is een pré
– actieve, positieve en inspirerende instelling; eigen initiatief tonen wordt op prijs gesteld!
– goede contactuele eigenschappen
– stressbestendig
– goede beheersing van Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk

We vinden het belangrijk dat je in ons team past!

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan met goede ontwikkelingsmogelijkheden. Samenwerking binnen een leuk en gemotiveerd team, een ruime inspirerende werkplek en vooral prachtige projecten om aan te werken!
Een functie voor 40 uur per week met een CAO conforme honorering.

Interesse?
Stuur een mail met motivatie, CV en/of portfolio aan h.tekiefte@tekiefte.nl
Voor vragen kun je bellen naar 074-2662430 en vragen naar Henk te Kiefte