Goede start van Te Kiefte in 2020 met de Groenste Jumbo supermarkt van Nederland in Goor

Wij wensen u een voorspoedig 2020, een jaar waarin wij voor ons als Te Kiefte Architecten een belangrijke rol zien weggelegd. Naast de invoering van BENG in juli 2020,  zal ook de borging van de kwaliteit van nieuwbouw verschuiven van de overheid naar de private sector. Wij als Te Kiefte Architecten zijn altijd vanaf de eerste penstreek tot en met het aanplanten van de laatste boom bij het proces betrokken. Zoals een echte bouwheer betaamt zijn wij bij uitstek de geschikte partij om de kwaliteit van uw project te bewaken. Precies datgene dat u als opdrachtgever in 2020 zoekt!

Om het jaar goed te beginnen zal in mei de eerste schop de grond ingaan van een ontwerp van Te Kiefte Architecten voor de Groenste supermarkt van Nederland.

Klik hieronder voor een link naar het artikel in de Tubantia: https://www.tubantia.nl/hof-van-twente/goor-krijgt-groenste-jumbo-van-het-land~ae248566/