TKA_load_small

VACATURES

Wij zijn op zoek naar collega’s!

Bij Te Kiefte Architecten ben jij de schakel tussen architect en aannemer: je vertaalt ontwerpen naar 3D-tekeningen en 3D-modellen. Je werkt met ervaren collega’s, coördineert klein- en grootschalig bouwopgaven en onderhoudt contact met externe adviseurs, aannemers, overheden en opdrachtgevers.

Heb jij een passie voor duurzame houtbouw en wil je graag werken in een multidisciplinair ontwerpteam? Een bouwkundig hbo-diploma en kun je werken met REVIT? Laat het ons dan weten!

Stuur een e-mail met motivatie, CV en/of portfolio aan h.tekiefte@tekiefte.nl.
Heb je vragen? Bel 074-2662430 en vraag naar Henk te Kiefte.

VISIE & KWALITEIT

Te Kiefte Architecten ontwerpt interdisciplinair. Wij geloven dat integratie van architectuur, tuin- en landschap en interieur elkaar versterkt. 

Daarom omarmen en onderzoeken wij innoverende en circulaire methodes en materialen. Duurzaamheid is bij ons geen sluitpost, maar de kern van een ontwerp. Zo kijken we eerst naar mogelijkheden om gebouw(delen) en grondstoffen te hergebruiken. Nieuwbouw kan een toevoeging zijn, maar revitalisatie is het uitgangspunt.

Een goed ontwerp voegt zich naar jullie wensen. Dus laten we het gesprek starten. Wij zorgen dat het esthetisch, functioneel en financieel goed in elkaar zit.

Bekijk hieronder meer informatie over de verschillende afdelingen binnen TKA. 

Architectuur
Tuin & landschap
Atelier

HET TEAM