TKA_load_small

VACATURES

Te Kiefte Architecten is een ervaren architectenbureau, opgebouwd vanuit verschillende disciplines: architectuur, tuin & landschap en de nieuwe circulaire afdeling het TKA atelier. Al 35 jaar, werken we aan duurzame ontwerpen met natuurlijke materialen, waarin groen altijd al een grote rol heeft gespeeld. Architectuur voor ons is niet alleen de bebouwing, maar ook de inpassing daarvan in het landschap. Dit willen we voortzetten, maar nu natuurinclusiever dan ooit. Met meer aandacht voor circulair bouwen en klimaatadaptatief ontwerpen. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent! Kom jij ons team versterken?

 

Wij bieden je een creatieve werkomgeving in een bijzonder pand met ruim opgezette werkplekken. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om door te groeien in je vakgebied. We vinden persoonlijke ontwikkeling en initiatief nemen heel belangrijk, dus daar is volop ruimte voor! Ben je geïnteresseerd in een van onderstaande vacatures, stuur dan je CV, portfolio en motivatie naar info@tekiefte.nl

 

Voor de volgende posities zoeken we collega’s:

VISIE & KWALITEIT

Te Kiefte Architecten ontwerpt interdisciplinair. Wij geloven dat integratie van architectuur, tuin- en landschap en interieur elkaar versterkt. 

Daarom omarmen en onderzoeken wij innoverende en circulaire methodes en materialen. Duurzaamheid is bij ons geen sluitpost, maar de kern van een ontwerp. Zo kijken we eerst naar mogelijkheden om gebouw(delen) en grondstoffen te hergebruiken. Nieuwbouw kan een toevoeging zijn, maar revitalisatie is het uitgangspunt.

Een goed ontwerp voegt zich naar jullie wensen. Dus laten we het gesprek starten. Wij zorgen dat het esthetisch, functioneel en financieel goed in elkaar zit.

Bekijk hieronder meer informatie over de verschillende afdelingen binnen TKA. 

Architectuur
Tuin & landschap
Atelier

HET TEAM